• +36 96 208 115
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • H-V 8-19

Rólunk

Rólunk

A mosonmagyaróvári Belvárosi Gyógyszertár, amely a város legfiatalabb gyógyszertáraként, 2010 óta része az egészségügyi alapellátásnak, napjainkra a város egyik legdinamikusabban fejlődő és egyik legnépszerűbb patikája lett. Mindemellett kijelenthető, hogy a fiatalos lendület, a magas szakmai színvonal, a széles akciós termékpaletta és a kedvező árak szinonímájává is vált.

Jelszavunk: "Szakmaiság, minőség, kedvező árak." Mit is értünk ezalatt?

Gyógyszertárunkban továbbra is jelen lesz a rendkívüli népszerűségnek örvendő dermokozmetikai profil, a vérnyomásmérési lehetőség, a rövid határidejű, helyben történő (magisztrális) gyógyszerkészítés - akár egyedi igények figyelmbevételével is, a közületi vásárlóink (Szociális Intézmények, fogászati rendelők, állatorvosi praxisok) kiszolgálása gyógyszerekkel, rövid határidővel, rugalmas és professzionális logisztikával, egyénre szabott fizetési feltételekkel.

Mindemellett patikánk 2013-ban csatlakozott a Kulcs Patikák nevű, független gyógyszertárakat tömörítő beszerzési társuláshoz, mely révén a korábbinál lényegesen kedvezőbb árú és szélesebb akciós termékpalettával várjuk kedves vásárlóinkat. Aktuális havi akcióinkról bővebb felvilágosítást kaphat személyesen munkatársainktól, vagy a minden hónap közepén postaládákba kézbesített szórólapjainkból.

Igényeljen Törzsvásárlói kártyát mely nemcsak a Belvárosi gyógyszertárban jogosítja azonnali árkedvezményre minden nem akciós és nem TB támogatott termék árából, hanem országosan együttműködő partnereinknél is személyesen vagy akár online is. Részletek a gyógyszertárban és honlapunkon a Törzsvásárlói kártya menüpontban. Várjuk szeretettel régi és leendő vásárlóinkat Mosonmagyaróváron a Belvárosi Gyógyszertárban!

dr. Győri Bence
szakgyógyszerész gyógyszertárvezető

CÉGADATOK

TELJES NÉV: HONVÉD PHARMA Korlátolt Felelősségű Társaság

RÖVIDÍTETT NÉV: HONVÉD PHARMA Kft.

CÍM: 9200 Mosonmagyaróvár, Honvéd u. 9.

TELEFONSZÁM: +36 96 208 115

E-MAIL: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

ADÓSZÁM: 22730987-2-08

CÉGJEGYZÉKSZÁM: 08 09 020101

 

 TÁRHELY ÉS DOMAIN SZOLGÁLTATÓ:

Név: Magyar Hosting Kft.

Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: +36 1 700 23 23